Welkom in Ô Mal Aimé

! COVID-19 !
Naar aanleiding van de besluiten die tijdens de laatste NSC zijn genomen, willen wij u bedanken voor het feit dat u zich met uw masker hebt gepresenteerd zodra u de vestiging binnenkomt.
Elke beweging binnen het restaurant (toiletten…) moet ook tijdens het dragen van het masker gebeuren.
! Geef voorrang aan reserveringen !
Tot slot wordt één persoon per tafel gevraagd om ons een telefoonnummer of e-mailadres te geven.
Bedankt voor de goede samenwerking en tot ziens!


Etienne en zijn hele team heten u welkom in de Hôtel Restô “Ô Mal Aimé” in Stavelot.

Het huis, beroemd vanwege het verwelkomen van de jonge dichter 110 jaar geleden Guillaume Apollinaire , heeft de deuren van zijn RestÔ heropend en … zijn acht-kamer Hotel .

Gelegen in het hart van de Ardennen, StavelÔt heeft zijn bezoekers altijd verrukt met zijn schatten.

Wandelingen aan de oevers van de Amblève of de Eau Rouge, skitochten op zijn plateaus of mountainbiketochten op de heuvels betoveren liefhebbers buitenshuis.

Binnen de muren van de voormalige Abdij van Stavelot zullen de Musea voor Toerisme en Cultuur Spaces zeker liefhebbers tevreden stellen van kunst en cultuur, evenals die nostalgisch voor mooie mechanica. De hoofdstad van Laetare , “achtervolgd” op de 3e zondag van de vastentijd door zijn 500 Blancs-Moussis, biedt naast zijn traditionele carnavalprocessie tal van internationale festivals, zowel theater als muziek.

Drie kilometer verderop biedt het circuit Spa-Francorchamps motorsportliefhebbers en andere F1-liefhebbers een spectaculair spektakel in een unieke omgeving.

Eindelijk de nabijheid van Malmedy en zijn winkels, spa, casino en thermale baden, evenals Coo, zijn waterval en zijn dynamisch pretpark “Plopsa Coo” completeert het scala aan attracties van deze kleine historische stad met ongerepte natuur …

Ons restaurant is geopend :

  • Vrijdagavond
  • Zaterdagavond
  • Zondag lunch en diner

Ons hotel** biedt u 8 kamers
toegankelijk van donderdag tot maandag.
Vraag naar uw speciale ”long stay” korting.