Welkom in Ô Mal Aimé

Ons restaurant is momenteel gesloten. We openen echter wel op verzoek voor groepen van meer dan 12 personen met een menu op maat!

Kom naar de rest’ô ChÔmière van dinsdagavond tot zondagavond (behalve woensdag, donderdag & zaterdag lunchtijd)!


Etienne en zijn hele team heten u welkom in de Hôtel-Restô “Ô Mal Aimé” in Stavelot.

Het huis, beroemd om zijn ontvangst van de jonge dichter Guillaume Apollinaire in de zomer van 1899, bestaat vandaag de dag uit een RestÔ en een acht-kamer HÔtel.

Gelegen in het hart van de Ardennen, StavelÔt heeft zijn bezoekers altijd verrukt met zijn schatten.

Wandelingen aan de oevers van de Amblève of de Eau Rouge, skitochten op zijn plateaus of mountainbiketochten op de heuvels betoveren liefhebbers buitenshuis.

Binnen de muren van de voormalige Abdij van Stavelot zullen de Musea voor Toerisme en Cultuur Spaces zeker liefhebbers tevreden stellen van kunst en cultuur, evenals die nostalgisch voor mooie mechanica. De hoofdstad van Laetare , “achtervolgd” op de 3e zondag van de vastentijd door zijn 500 Blancs-Moussis, biedt naast zijn traditionele carnavalprocessie tal van internationale festivals, zowel theater als muziek.

Drie kilometer verderop biedt het circuit Spa-Francorchamps motorsportliefhebbers en andere F1-liefhebbers een spectaculair spektakel in een unieke omgeving.

Eindelijk de nabijheid van Malmedy en zijn winkels, spa, casino en thermale baden, evenals Coo, zijn waterval en zijn dynamisch pretpark “Plopsa Coo” completeert het scala aan attracties van deze kleine historische stad met ongerepte natuur …

Ons restaurant is geopend :

  • Vrijdagavond
  • Zaterdagavond
  • Zondag lunch en diner

Ons hotel** biedt u 8 kamers toegankelijk van donderdag tot maandag.

Informatie en reserveringen : [email protected] – 0032 495/542 331 – 0032 80/86 2001