Welkom in Ô Mal Aimé

De rest’Ô Mal Aimé is open op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag en -avond tijdens de weekends van 11, 18 en 25 juni.

Dan hebben wij de eer u weer te ontmoeten van vrijdag 2 juli tot zaterdag 10 juli voor de 55ste editie van de VTS!

Het restaurant zal gesloten zijn tijdens de maanden juli en augustus. Ons tweede etablissement, ô ChÔmière, is geopend.

Informatie en reserveringen : info@omalaime.be – 0032 80/86 2001


Etienne en zijn hele team heten u welkom in de Hôtel-Restô “Ô Mal Aimé” in Stavelot.

Het huis, beroemd om zijn ontvangst van de jonge dichter Guillaume Apollinaire in de zomer van 1899, bestaat vandaag de dag uit een RestÔ en een acht-kamer HÔtel.

Gelegen in het hart van de Ardennen, StavelÔt heeft zijn bezoekers altijd verrukt met zijn schatten.

Wandelingen aan de oevers van de Amblève of de Eau Rouge, skitochten op zijn plateaus of mountainbiketochten op de heuvels betoveren liefhebbers buitenshuis.

Binnen de muren van de voormalige Abdij van Stavelot zullen de Musea voor Toerisme en Cultuur Spaces zeker liefhebbers tevreden stellen van kunst en cultuur, evenals die nostalgisch voor mooie mechanica. De hoofdstad van Laetare , “achtervolgd” op de 3e zondag van de vastentijd door zijn 500 Blancs-Moussis, biedt naast zijn traditionele carnavalprocessie tal van internationale festivals, zowel theater als muziek.

Drie kilometer verderop biedt het circuit Spa-Francorchamps motorsportliefhebbers en andere F1-liefhebbers een spectaculair spektakel in een unieke omgeving.

Eindelijk de nabijheid van Malmedy en zijn winkels, spa, casino en thermale baden, evenals Coo, zijn waterval en zijn dynamisch pretpark “Plopsa Coo” completeert het scala aan attracties van deze kleine historische stad met ongerepte natuur …

Ons restaurant is geopend :

  • Vrijdagavond
  • Zaterdagavond
  • Zondag lunch en diner

Ons hotel** biedt u 8 kamers
toegankelijk van donderdag tot maandag.
Vraag naar uw speciale ”long stay” korting.